Hefschuif

Voor hefschuifdeuren
De DTS® hefschuif reliëfdorpels zijn geschikt voor: diverse hefschuifschema’s al dan niet te combineren met vast glas.

De tussenmaat bij de schuifdeur en de vaste deur is 10mm. Leverbaar voor ‘Schema A’ en ‘Schema C’.

Maatvoering dorpel: 67x122mm 67×139 of 67x144mm

Combinatiemogelijkheden
De dorpels kunnen o.a. worden uitgevoerd in schema’s A en C. De sponning voor de looprail loopt over de gehele dorpel door, invalwerk is niet mogelijk. Ten behoeve van het vast glas, dan wel de vaste deur, wordt een HS-vullat 56.10 of de HS-vullat HS 67 toegepast. De deuren kunnen zowel als DIN links en DIN rechts uitgevoerd worden. 

Aluminium looprail
De hefschuifdorpel is voorzien van een sponning in de dagkant waarin een aluminium looprail gemonteerd kan worden. Deze looprail kan zowel in een hoge als in de lage uitvoering worden gemonteerd.

Afwateringsgaten
Onze BI-onderdorpels kunnen worden geleverd met afwateringsgaten. Deze gaten van ø 10mm zijn volgens de KOMO richtlijnen geboord van de sponning tot het scheve stuk op de voorkant van de dorpel.

Concept 3 strip
Indien geen spouwlat toegepast kan worden, zal een Concept 3-strip of stalen strip/hoeklijn toegepast moeten worden. De concept3-strip kan optioneel door onderdorpel.nl worden geleverd. Hiervoor frezen wij dan een groef van 10x20mm aan de onderzijde van de dorpel. Bij het toepassen van een Concept 3-strip zal tevens een tijdelijke genagelde reilat aangebracht dienen te worden. Deze pas verwijderen als het gehele kozijn ingemetseld, verankerd en ondersteund is.

Bevestiginsgaten t.b.v. de DTS-torxbouten
De bij ons bestelde maatwerkdorpels kunnen worden geleverd met voorgeboorde bevestigingsgaten.

Bekijk hier het overzicht van HSA hefschuif dorpels

Maatwerk Hefschuif Dorpels

Aantal neuten: LS LS en RS RS
Aantal neuten: LS LS en RS RS
Aantal neuten: LS LS en RS RS